PC Superstara

Tietotekniikkaa aikuisille

Hyödynnä tietokonettasi kilpailutuksissa

Käytä tietokonettasi arkipäivän asioiden kilpailutukseen ja selviä elämästä halvemmalla!

Nykyään lähes joka kodissa on tietokone ja nettiyhteys. Niiden avulla moni pelaa pelejä, keskustelee muiden kanssa ja lukee uutisia ja muita juttuja. Tietokonetta voi käyttää myös muihin asioihin. Ne voivat olla sellaisia että niistä hyötyy jopa rahallisesti. Nämä voivat olla arkipäivään liittyviä ja niihin liittyviä asioita voi kilpailuttaa. Keinoja on monia ja jokaisen pitää löytää itselle sopivat asiat, joita voi kilpailuttaa. Kannattaa ensin miettiä mihin kaikkeen itsellä menee rahaa ja sitten miettiä voisiko niitä saada tietokoneen avulla halvemmalla.

Kilpailutus netissä
Kilpailutuspalvelu vertaa.fi

Puhelinliittymä, sähköliittymä ja muut sopimukset

Netissä on paljon sivustoja, joissa voi vertailla eri asioiden hintoja. Vertailuja voi tehdä esimerkiksi puhelinliittymistä ja edullisimmista sähkösopimuksista. Joillakin sivustoilla voi ensin määritellä mihin asioihin käyttää puhelinta ja kuinka paljon kuukausilasku on. Sen perusteella voi saada tiedon millainen liittymä tulisi halvimmaksi. Samalla tavalla voi vertailla erilaisia sähkösopimuksia. Sähkönhinta voi tulla paljonkin halvemmaksi kun vaihtaa sopimusta oikealla hetkellä. Se riippuu myös siitä onko valmis tekemään kuinka pitkän sopimuksen vai pelkän lyhyen määräaikaisen sopimuksen.

Ostokset netistä halvemmalla

Ostoksia tehdään lähes päivittäin. Niissä voi säästää paljonkin jos selvittää ensin mistä tuotteen saa halvimmalla. Netin avulla se on helppoa ja nopeaa. Jos lähtisi kiertelemään kauppoja ja tekemään vertailuja niin aikaa kuluisi paljon ja kauppojen välillä kulkeminenkaan ei ole ihan ilmaista. Ostoksia voi tehdä verkkokaupoista, mutta kun löytää halvimman kaupan niin ostoksen voi käydä hakemassa myös sieltä sitten. Ruokaostoksiakin voi tilata verkkokaupasta, mutta tämä ei ole halvin keino. Tuotteet eivät ole niitä halvimpia ja niiden toimituskin maksaa. Nettiä voi kuitenkin käyttää tässäkin apuna. Sopivia tarjouksia voi etsiä ensin netistä ja usein netissä on tehty vertailuja missä ruokakauppaketjussa on halvimmat tuotteet. Netissä kerrotaan myös jos jossain on menossa jokin alennusmyyntikampanja.

Matkat netistä

Jos on lähdössä matkalle, niin se kannattaa varata ehdottomasti netin avulla. Matka ei ole ihan arkipäivää, mutta sen suunnittelua voi tehdä pitemmänkin aikaa ja arkisin. Tällä tavalla arkenakin on mukavaa, kun suunnittelee seuraavaa lomaa. Jos pitää varata lento, niin netistä löytyy monta sivustoa, joissa voi vertailla eri reittien hintoja. Säästöä voi tulla paljonkin jos on aikaa vertailla. Jos lentopäivät eivät ole tarkat niin ei kannata lentää kalleimpina päivinä. Halvimmat lentopäivät ovat juhlapäivien ja muiden loma-aikojen ulkopuolella. On hyvä tietää myös että liput ovat halvimmillaan seitsemän viikkoa ennen lentopäivää. Viikonpäivistä tiistai, keskiviikko ja lauantai ovat halvimmat lentää.

Muut palvelut ja tuotteet netin kautta

Monissa paikoissa saa alennusta, jos tilaa palvelun netin kautta. Esimerkiksi monessa kampaamossa ja parturissa netistä ajan varanneet saavat leikkauksen halvemmalla. Varaamisen yhteydessä säästää myös rahaa siten, ettei tarvitse soittaa ja varata aikaa. Näin ei tule puhelinlaskuakaan kerrytettyä.

Monissa verkkokaupoissa voi olla eri hinnat kuin liikkeessä. Jos on ostamassa jotain tuotetta, niin kannattaa ensin selvittää paljonko se maksaa verkkokaupasta tilatessa. Vaikka silloin hintaan tulee toimitusmaksu niin varsinkin kalliiden tuotteiden kohdalla voi saada tuotteen silti halvemmalla. Tietysti saman tuotteen voi saada kokonaan toisesta liikkeestä tai toisen liikkeen verkkokaupasta vieläkin halvemmalla. Siksi aina jos haluaa säästää ostoksissa, kannattaa ensin selailla netin avulla hintoja. Jos on aikaa tähän niin voi säästää aina jotain, kun ei heti suin päin vain mene ostamaan tarvittavaa tuotetta lähimmästä paikasta.

Previous

Next