PC Superstara

Tietotekniikkaa aikuisille

Huolla autosi tietokoneelta käsin!

Nykyään voit hankkia autosi ja työkoneidesi varaosat sekä huollot tietokoneen avulla

Kyllä, netti se vaan on vienyt mukanaan myös autojen ja työkoneiden huollot. Miksi? Koska se vaan on niin äärimmäisen helppoa kaikille. Tai ainakin melkein kaikille.

Ajanvaraukset

Ajanvaraukset lähes mihin tahansa voi suorittaa netin kautta. Oli kyseessä sitten tosiaan auton huolto, katsastus, hammaslääkäriaika tai terveystarkastus. Lähes jokaiseen palveluun pääse käsiksi tietokoneen ja nettiyhteyden kautta.

Onhan se helppoa varata aika lähimpään huoltoon netistä. Sen kuin vain klikkailee itsensä yrityksen nettisivuille, valitsee sopivan päivän itselleen ja muutaman klikkauksen päästä huoltoaika on varattuna. Ei tarvitse enää yritellä työpäivän aikana tauoilla kilautella huoltofirman sihteerikölle ja plärätä kalenteria sopivaa päivää löytääkseen. Klik, klik ja huoltoaika on varattu!

Varaosat netistä

Omistatko traktorin ja talvi on tulossa? Ei hätää! Nyt voit tilata vaikkapa traktorille tarkoitetun lumilingon NETISTÄ. Näin pitkälle tämä on jo mennyt..

Monet, siis todella monet varsinkin nuoremmat ihmiset tekevät hintavertailua autojen ja muiden koneiden varaosasista netissä. Onhan se järkevää, etenkin silloin, jos budjetti on tiukilla. Ennen varsinaista ostopäätöstä voi surffailla eri firmojen sivustoilla ja tsekkailla hinta-laatu-suhteita eri valmistajien tuotteista. Homma hoituu paljon kätevämmin, kuin ravaamalla varaosia myyvistä liikkeistä toisiin kuin päätön kana. Kyllä, säästyy niin aikaa kuin vaivaakin, kun homman hoitaa netin välityksellä.

Varaosien tilaaminen
Nykyään voit tilata varaosat kätevästi netistä

Varaosat saa myös tilattua netin kautta ihan kotiovelle saakka. Kyllä, vaikka tilauksen tekisi muusta EU-maasta, niin useimmin osat toimitetaan joko lähimpään Postiin, Matkahuollon toimipisteeseen tai ihan kotiovelle saakka. Äärimmäisen näppärää toimintaa, koska tällöin tilaajan ei tarvitse lähteä varaosia noutamaan esimerkiksi eri kaupungista.

Varaosien toimitusaika toki saattaa olla pidempi, jos tilaus tehdään ulkomaille. Toimitusajalla tuskin on suurempaa merkitystä, jos käsissäsi on varsinainen vanha jenkkiherkku, jonka haluat saada taas ajokuntoon ja osat joudut tilaamaan ihan Jenkeistä saakka. Pääasia on se, että oikeat varaosat todellakin tulevat perille saakka.

Miksi netistä?

Kuten jo mainittu, niin varaosien etsiminen ja tilaaminen netistä säästää sekä aikaa ja vaivaa tilaajalta. Ei tarvitse kuljeskella ympäri kyliä ja kaupunkeja etsimässä juuri sitä tiettyä varaosaa, jota on etsimässä. Netin kautta pystyy helposti tekemään hinta vertailua eri yritysten välillä. Ja tottahan toki myös laatuvertailua kyseisestä osasta ja yrityksen toiminnasta. Aina, siis ihan aina netistä löytyy sana jos toinenkin eri toimijoista ja tuotteista. Netin kautta saa siis selville myös muiden yrityksen palveluita tai tuotteita käyttäneiden kokemuksia etsittyä.

Ajanvaraamisessa säästää myös itse aikaa. Nettiajanvaraukset ovat nykypäivänä todella helppoja erilaisten ohjelmien vuoksi. Ei puheluita tai monia sähköposteja edestakaisin yrityksen sihteerikön kanssa, vaan ohjelma näyttää firman aukioloaikoina vapaat ajat ja kuluttaja voi valita niistä itselleen sopivan. Ajanvarauksesta usein tulee kuluttajalle vahvistussähköposti tai tekstiviesti, jotta ajanvaraus on varmasti vahvistettu yritykselle ja lisätty kalenteriin. Samoin yritys voi lähettää kuluttajalle vielä muistutusviestin ennen varsinaista huoltoaikaa. Uskomattoman helppoa, kätevää ja nopeaa!

Previous

Next